FERIE

Vi kender det: Det bliver sommer og vi vil gerne ud og opleve noget andet, end det vi plejer..
Hos os i Kennel-Sejlsig vælges turene, så hundene kan være med. Vi har vænnet vores hunde til at være med hvor de kan: De elsker bilen (hundehuset) og de har lært at lægge sig og være i ro på fx udendørs restaurant. Vi er vant til at de vækker opsigt, når vi kommer gående med hundene og vi er indstillet på at folk spørger til dem, til racen pasning osv. Vi tager os den tid, det tager for at give folk en god oplevelse af Broholmeren. Håber vi ses derude i sommerlandet

2020 og en anderledes hverdag.

‘Har du kiks?’ vi er klar: fra Venstre: Sejlsigs Asta, Sejlsigs Thilde og Sejlsigs Maya , hhv 3,5 år, 9 år og 1 år

2020 skulle have været året med 110% fokus på udstilling. Vi nåede at komme let igang ( Frederica i feb og Groningen/ Holland i feb/marts.)
Derefter satte COVID19/ Corona dagsordenen i hele verden.
Vi kiggede på hinanden og tænkte ‘hvad nu’? Der er ingen træning, ingen udstilling og værst af alt: intet socialt samvær ved ringsiden.
Nøjj vi er ved at savne det, men vores fælles sundhed kommer i første række.

I maj 2019 fik Asta hvalpe. En af dem, Maya, blev hjemme.
Maya er en elskelig og venlig hundepige, men hun har som teenager glemt at hvad hun kunne som hvalp. For hendes skyld har denne lange pause klart været en fordel: Hun har fået tid og ro til at ‘få hjernen med’ og er nu den skønneste unghund: Fuld af fest og farver, men forstår til fulde at slappe af og finde ro. Hun elsker at vi er meget hjemme og nyder at være med i hvad vi nu arbejder med.Hvalpe besøg ved vores afkoms afkom

hyggeligt besøg ved Sejlsigs Alma og hendes 5,5 uger gamle hvalpe

Et af goderne ved at have opdrættet i flere år, er når ens hvalpe selv får hvalpe. Som ‘hunde bedste’ står vi gerne til rådighed for råd, hjælpe og brug af vores erfaringer. Vi elsker til gengæld at få lov til at besøge hvalpene og få lov til at nusse, hygge om og blive bidt i af de små banditter.
I dag var det Sejlsigs Alma ( Efter Sejlsigs Thilde) og hendes 5,5 uger gamle hvalpe, vi havde fornøjelsen af at besøge – De er så lækre!