FERIE

Maya, Thilde og Asta

Vi kender det: Det bliver sommer og vi vil gerne ud og opleve noget andet, end det vi plejer..
Hos os i Kennel-Sejlsig vælges turene, så hundene kan være med. Vi har vænnet vores hunde til at være med hvor de kan: De elsker bilen (hundehuset) og de har lært at lægge sig og være i ro på fx udendørs restaurant. Vi er vant til at de vækker opsigt, når vi kommer gående med hundene og vi er indstillet på at folk spørger til dem, til racen pasning osv. Vi tager os den tid, det tager for at give folk en god oplevelse af Broholmeren. Håber vi ses derude i sommerlandet

Forfatter: kennelsejlsig

kennel Sejlsig er opdræt af Broholmere. Vi har begge opdrætter og hunderholder uddannelsen under DKK - dansk kennel klub. Vi er begge medlem af Broholmerselskabet og Dansk Kennel klub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *